Over Budget Dakramen

Budget Dakramen belooft klanten dakramen van hoge kwaliteit én dakramen voor een scherpe prijs. Om prijs laag en kwaliteit hoog te houden, werkt Budget Dakramen met het merk WINLOW. WINLOW dakramen worden geproduceerd door Altaterra. Altaterra is onderdeel van de VELUX Groep, VELUX is een bekend merk met jarenlange ervaring op het gebied van het maken dakramen. Die ervaring vindt u
terug in dakramen van WINLOW. Het verschil? De scherpere prijs. De overeenkomst? Net als VELUX dakramen hebben ook WINLOW ramen een hoge kwaliteit.

Als dakraamspecialist levert Budget Dakramen complete WINLOW dakramen. We hebben dakramen in allerlei maten, in breedte en hoogte. En in diverse afwerkingen: dakramen in wit kunststof, wit afgelakte dakramen of blank afgelakte dakramen. Alle dakramen worden geleverd inclusief gootstukken, bevestigingsbeugels en een duidelijke montagehandleiding.

Het WINLOW dakraam is een betrouwbaar alternatief voor een VELUX dakraam. Het belangrijkste verschil? Een WINLOW dakraam heeft een handgreep aan de onderkant van het raam voor openen en sluiten. Ook vindt u daar twee ventilatiestanden. VELUX heeft openen, sluiten en ventileren aan de bovenkant van het dakraam. WINLOW dakramen zijn exclusief verkrijgbaar via de webshop van Budget Dakramen.

In onze showroom in Veenendaal bent u welkom om allerlei proefopstellingen te zien. Inclusief accessoires, om uw dakraamopstelling(en) compleet te maken. Een bezoek aan de showroom is niet nodig om een dakraam te kopen: via onze webshop bestelt u eenvoudig het dakraam van uw keuze, inclusief de nodige accessoires. Wij bezorgen uw dakraam binnen 1 week op de door u gewenste locatie.

Het plaatsen van uw dakraam kan beginnen! Budget Dakramen levert bij het WINLOW dakraam een duidelijke montage-instructie. Wilt u het raam door onze montage-service laten plaatsen? Wij plaatsen uw dakraam vakkundig en nemen alle rommel mee, inclusief een eventueel oud dakraam. Vraag vrijblijvend een offerte op via onze webshop.

Budget Dakramen: een scherpe prijs en kwaliteit gaan hand in hand. Graag tot ziens in onze webshop of showroom!